Aankoop

AMB Makelaars is door de NVM regio noord oost Brabant uitgeroepen tot de makelaar met het hoogst aantal geregistreerde aankooptransacties in 2015, 2016 en 2017. Twijfel dus niet en neem ons mee. Dat een aankoopmakelaar van meerwaarde is, zullen wij u zeker bewijzen.

Door de veranderende marktomstandigheden is het verstandig om u te laten bijstaan door een expert. De markt is grillig en de vraagprijzen van woningen variëren enorm.

Dit is hét moment om een makelaar in te schakelen die úw belangen behartigt, kritisch meekijkt en u adviseert. AMB Makelaars is u graag van dienst voor de aankoop van uw droomhuis in de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Vught, Drunen, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Haaren en Heusden.
AMB Makelaars offreert voor de totale begeleiding van het aankoopproces een courtage over het gerealiseerde aankoopbedrag.

De courtage is mede afhankelijk van het type woonhuis en de prijsklasse. Het is mogelijk om slechts gedeeltelijk gebruik te maken van de diensten.

Indien u reeds een woning op het oog heeft, kunt u bij ons informeren over dit deeltarief.

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u op!. kunt ook bellen met één van onze kantoren.

Wij kunnen u ook helpen met zoeken naar uw droomhuis. Geef uw wensen door.

Contact

Wij nemen graag contact met u op.

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Opmerkingen:

© 2015-2019 AMB Exclusief. - AMB Exclusief is onderdeel van AMB Makelaars BV

Exclusieve makelaardij | Qualis makelaar | Qualis makelaars | Exclusief makelaar | Exclusieve makelaar