AMB

Met AMB Exclusief richten wij ons op de verkoop van huizen in het hoge segment. De verkoop van een woning in het exclusieve segment vraagt om een andere aanpak. Iedere villa, luxe appartement en landhuis is uniek. Bij iedere verkoop worden we opnieuw uitgedaagd en komen we met vernieuwende ideeën.

AMB Makelaars heeft een goede naamsbekendheid, een sterk imago en kan rekenen op goede, lange termijn klantenrelaties.

Kortom. We staan stevig in de markt. Om dit te behouden blijven we ons onderscheiden. De markt is grillig en er is veel concurrentie. AMB Makelaars is aangesloten bij Qualis. Een landelijk netwerk van NVM makelaars in het hoge segment.

We leveren hoogwaardige dienstverlening, beschikken over een uitgebreid en up-to-date mediapakket met vanzelfsprekend professionele fotografie, droneopnames en stylingsadvies.

Naast dat we als NVM Makelaars integer zijn onderscheiden we ons door onze betrokkenheid, deskundigheid en accuraatheid.

Wat maakt AMB Makelaars anders. AMB Makelaars is de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met 3 kantoren verspreid over een regionaal gebied. Zo volgde na ’s-Hertogenbosch, Vught en Heusden/Drunen. Hierdoor kent AMB makelaars de regio als geen ander.

Naast de regionale bekendheid hebben we als lid Qualis tevens een heel sterk landelijk netwerk in het hoge segment. Er is geen één makelaar in de regio die dat zo doet.

Ons team

Nienke van Gogh
Register Makelaar Taxateur
E. nienke@amb-makelaars.nl
T. 073 – 711 37 00
M. 06 – 438 703 30

‘Zorgen moet je doen, niet maken’

Nienke vindt dat het allemaal transparanter moet en met meer aandacht voor de klant. Minder poeha en een actievere manier van het benaderen van woningzoekenden. Zij staat garant voor de inbreng van een ‘vleugje vrouw’.

Marco Croes
Register Makelaar Taxateur
E. marco@amb-makelaars.nl
T. 073 – 711 37 03
E. 06 – 818 605 70

Marco is een toegankelijke makelaar die schittert in het meedenken met klanten. Hij kan de meest ingewikkelde materie in begrijpelijke taal uitleggen en verschijnt altijd goed voorbereid bij bezichtigingen. Hij houdt ervan om mensen te begeleiden bij hun zoektocht naar de ideale woning – toch wel een van de grootste aankopen in een mensenleven.

Koen Lantsheer
Register Makelaar Taxateur
E. koen@amb-makelaars.nl
T. 073 – 711 37 00
M. 06 – 110 75 245

Koen heeft ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. Ondanks dat de woningmarkt op stoom is bezuinigen wij niet op de kwaliteit van onze dienstverlening. Koen is NVM makelaar en ingeschreven in het register als register makelaar en taxateur. Heeft u zich weleens afgevraagd of uw makelaar wel echt makelaar is?

Luuc van Zeeland
Register Makelaar Taxateur
E. luuc@amb-makelaars.nl
T. 0416 – 23 50 25
M. 06 – 520 737 07

‘Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen’

Luuc is opgeleid aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, opleiding Vastgoed en Makelaardij. Luuc is een kei in het doen van bezichtigingen, het leukste vindt hij woningzoekende begeleiden naar hun droomhuis. Klanten kunnen hem altijd altijd bereiken, Luuc staat altijd voor u klaar.

Ilse Rooijakkers
Commercieel Medewerker Binnendienst
E. ilse@amb-makelaars.nl
T. 073 – 711 37 00

‘Nieuwe stap, nieuw avontuur, nieuw huis!’

Met ruim 16 jaar ervaring in de makelaardij en een enorme passie voor alles omtrent wonen zit Ilse bij ons helemaal op haar plek. Met plezier in het werk helpt zij u graag verder en zorgt zij voor een succesvolle afhandeling met een persoonlijke benadering! Een onmisbare schakel binnen ons kantoor!!

Cindy Lucas
Commercieel medewerker binnendienst
E. cindy@amb-makelaars.nl
T. 0416 – 23 50 25

Cindy heeft door haar jarenlange ervaring in de makelaardij veel kennis en kunde in zowel bestaande als nieuwbouw op zak. Ze is altijd voorbereid en is onze klanten altijd goed en deskundig van dienst. Cindy weet precies wat er speelt. Daar hebben onze collega’s maar ook onze klanten iedere dag weer plezier van!

Petra van den Braak
Assistent makelaar taxateur
E. petra@amb-makelaars.nl
T. 073 – 711 37 03

Deze perfectionistische dame is helemaal in haar nopjes bij AMB Makelaars. Petra zorgt dat alles onder controle is. Kalm, rustig, punctueel maar bovenal professioneel. Eerder deed ze ervaring op bij twee andere makelaarskantoren en Petra heeft bovendien de titel assistent register makelaar taxateur op zak.

Malissa Goossen
Assistent makelaar taxateur
E. malissa@amb-makelaars.nl
T. 0416 – 23 50 25

Na ervaring op te hebben gedaan op verschillende kantoren werkt Malissa sinds kort bij AMB Makelaars. Het blijft een leuke uitdaging om steeds weer kopers en verkopers bij elkaar te brengen vindt Malissa. Het is een veelzijdig vak dat door ervaring en opleidingen alleen maar meer inhoud krijgt. Malissa wil niets liever dan onderdeel uit maken van een hecht en gezellig team, zoals het onze. Dat persoonlijke proberen wij ook met onze klanten te delen.

Contact

Wij nemen graag contact met u op.

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Opmerkingen:

© 2015-2019 AMB Exclusief. - AMB Exclusief is onderdeel van AMB Makelaars BV

Exclusieve makelaardij | Qualis makelaar | Qualis makelaars | Exclusief makelaar | Exclusieve makelaar