Exclusief makelaar nodig?

Bent u op zoek naar een exclusief makelaar voor de verkoop van uw woning? Of bent u op zoek naar een exclusief makelaar omdat u op zoek bent naar een nieuwe, prachtige woning in de omgeving van ‘s Hertogenbosch, Vught, Vlijmen of Rosmalen? AMB Makelaars staan graag voor u klaar! Wij zijn een Qualis makelaar en staan bekend om onze klasse. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor de koop en verkoop van uw woning? Neemt u dan snel een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele diensten die wij u aanbieden.

AMB: uw exclusief makelaar

Zoekt u een exclusief makelaar? AMB Exclusief is sinds 2007 werkzaam en staat bekend als één van de best verkopende makelaars in de regio. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd. Deze kennis en vaardigheden delen wij graag met u. AMB Exclusief is aangesloten bij Qualis. Dit is een landelijk netwerk van NVM makelaars in het hoge segment. In de afgelopen jaren zijn wij steeds vaker benaderd door relaties die op zoek zijn naar luxe villa’s in Nederland. Bij AMB Exclusief richten wij ons op het verkopen en aankopen van villa’s, luxe appartementen en landhuizen. AMB Exclusief hanteert een andere aanpak. Iedere villa, landhuis of luxe appartement is uniek en heeft andere manieren nodig om op de markt te brengen. Bij iedere verkoop worden we opnieuw uitgedaagd en worden wij getriggerd om nieuwe ideeën te bedenken. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Hierdoor onderhouden wij korte lijnen met onze relaties en collega’s. Wij zijn de exclusief makelaar die u zoekt!

Zeer groot en divers woningaanbod

Bij AMB Exclusief staat de opdrachtgever centraal en bieden wij u een grote mate van deskundigheid, integriteit en openheid aan. Ons team bestaat uit jong, ambitieuze en hoogopgeleide medewerkers. Doordat onze teamleden grote passie hebben voor het vak en de nodige ervaring hebben opgebouwd zijn wij voor u dé makelaar in de omgeving van Den Bosch, Vught en Drunen. Wij bieden u een groot en divers aanbod aan in deze regio’s. Ook kunnen wij u goed van dienst zijn voor luxe huizen en appartementen in het buitenland. AMB is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) , aangesloten bij VastgoedCert en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling

Wilt u meer weten over onze diensten en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons vrijblijvend een waardepaling aanvragen. Benieuwd naar onze aanpak, maak vrijblijvend een afspraak.

  • Kennismaken met AMB Exclusief?

    Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.
  • Contact!

© 2015-2019 AMB Exclusief. - AMB Exclusief is onderdeel van AMB Makelaars BV

Exclusieve makelaardij | Qualis makelaar | Qualis makelaars | Exclusief makelaar | Exclusieve makelaar