Exclusieve makelaardij nodig?

Bent u op zoek naar een makelaarskantoor die gespecialiseerd is in het aankopen en verkopen van luxe appartementen en landhuizen? AMB Exclusief is voor u dé exclusieve makelaardij in de omgeving van Den Bosch en omstreken. Wij staan graag voor u klaar. In de afgelopen jaren zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. U bent bij ons aan het juiste adres voor persoonlijk contact en goede dienstverlening. Bij de exclusieve makelaardij richten wij ons op de verkoop van huizen in het hoge segment. Het verkopen of aankopen van luxe villa’s en landhuizen vraagt om een andere aanpak. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan.

Gespecialiseerd in exclusieve woningen

Op zoek naar exclusieve makelaardij? AMB Exclusief heeft in de afgelopen jaren vele relaties ondersteund in het verkopen en aankopen van een nieuwe luxe woning. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn wij u graag van dienst. Wij zijn sinds 2007 een grote speler in de woningmarkt van ’s-Hertogenbosch, Vught, Rosmalen, Drunen, Vlijmen en de directe omgeving. Hierdoor hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en kunnen wij u goed van dienst zijn met het verkopen van uw exclusieve woning. Exclusieve woningen verdienen een exclusieve benadering bij de verkoop. Ons team bestaat uit een hoogopgeleid en ambitieus team die voor u graag de handen uit de mouwen steekt. Door onze grote mate van deskundigheid en openheid bent u bij ons aan het juiste adres voor de aankoop en verkoop van uw luxe woning. Wij zijn het adres voor exclusieve makelaardij.

AMB Exclusef – voor exclusieve makelaardij

AMB Exclusief is in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met drie prachtige kantoren. Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, Vught en Drunen. Doordat wij goed bekend zijn in de regio bent u bij ons aan het juiste adres voor het verkopen van uw luxe woning. Wij bieden u een hoogwaardige dienstverlening aan met altijd persoonlijk contact. Wij beschikken over een uitgebreid mediapakket, zodat wij u goed en uitgebreid van dienst kunnen zijn. Zo geven wij u stylingsadvies en beschikken wij over drones die wij in kunnen zetten voor de verkoop van uw woning. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangesloten bij VastgoedCert en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Wij bieden u door onze expertise een zeer groot en divers woningaanbod aan. AMB Makelaars is aangesloten bij Qualis, een landelijk netwerk van NVM makelaars in het hoge segment. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor al uw vragen over de aankoop of verkoop van uw luxe villa of landhuis kunt u bij ons terecht.

  • Kennismaken met AMB Exclusief?

    Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.
  • Contact!

© 2015-2019 AMB Exclusief. - AMB Exclusief is onderdeel van AMB Makelaars BV

Exclusieve makelaardij | Qualis makelaar | Qualis makelaars | Exclusief makelaar | Exclusieve makelaar