Qualis makelaars nodig?

Bent u op zoek naar Qualis makelaars voor het verkopen van uw luxe woning? Bent u op zoek naar echte professionals die u kunnen ondersteunen in het verkoopproces van uw landhuis? AMB Exclusief is gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw luxe woning, maar ook als u op zoek bent naar een luxe woning of appartement bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bij Qualis makelaars voldoende keuze in exclusieve woningen.

Exclusieve woningen verdienen een exclusieve benadering

AMB Exlusief is aangesloten bij de Qualis Makelaars. Qualis Makelaars maken gebruik van gezamenlijke, actieve marketing in een netwerk in hoge segment. Dat wil zeggen dat wij aangesloten zijn bij een landelijk netwerk van NVM makelaars die de verkoop en aankoop van luxe villa’s en landhuizen begeleiden. In de afgelopen jaren is AMB exclusief veelvuldig benaderd om luxe villa’s in Nederland, maar ook in het buitenland te verkopen. Exclusieve woningen verdienen ook een exclusieve benadering. Hiervoor bent u bij AMB Exclusief aan het juiste adres. Wij bieden u een grote mate van deskundigheid, openheid en integriteit aan. Bij ons staat de opdrachtgever centraal.

AMB Exclusief, de Qualis makelaar!

AMB Exclusief bestaat uit een jong, ambitieus en hoogopgeleid team. Wij werken vol passie in onze kantoren in Den Bosch, Vught en Drunen. Wij zijn een grote speler in de woningmarkt van ’s-Hertogenbosch, Vught, Rosmalen, Drunen, Vlijmen en de nabije omgeving. AMB Exclusief is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangesloten bij VastgoedCert en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). In de loop der jaren weten menig relaties ons te  vinden en kunnen wij u een zeer groot en divers woningaanbod aanbieden in Nederland, maar ook in het buitenland.

Meer weten over Qualis Makelaars?

Bij AMB Exclusief richten wij ons vooral op het verkopen van landhuizen, luxe appartementen en villa’s. Iedere woning is uniek en daarom vinden wij het belangrijk dat er continue gekeken wordt naar de nieuwe aangeboden woningen. Iedere villa en appartement heeft zijn eigen charme en pluspunten. Bij iedere verkoop worden onze collega’s graag uitgedaagd en verzinnen wij nieuwe marketing ideeën. Indien gewenst stylen wij uw woning opnieuw en maken wij gebruik van drone beelden. AMB Exclusief vindt persoonlijk contact en de daarbij behorende persoonlijke aanpak erg belangrijk! Wilt u meer weten over onze aangeboden diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over.

  • Kennismaken met AMB Exclusief?

    Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.
  • Contact!

© 2015-2019 AMB Exclusief. - AMB Exclusief is onderdeel van AMB Makelaars BV

Exclusieve makelaardij | Qualis makelaar | Qualis makelaars | Exclusief makelaar | Exclusieve makelaar