Verkoop

Met AMB Exclusief richten wij ons op de verkoop van huizen in het hoge segment. De verkoop van een woning in het exclusieve segment vraagt om een andere aanpak. Iedere villa, luxe appartement en landhuis is uniek. Bij iedere verkoop worden we opnieuw uitgedaagd en komen we met vernieuwende ideeën.

AMB Makelaars heeft een goede naamsbekendheid, een sterk imago en kan rekenen op goede, lange termijn klantenrelaties.

Kortom. We staan stevig in de markt. Om dit te behouden blijven we ons onderscheiden. De markt is grillig en er is veel concurrentie. AMB Makelaars is aangesloten bij Qualis. Een landelijk netwerk van NVM makelaars in het hoge segment.

We leveren hoogwaardige dienstverlening, beschikken over een uitgebreid en up-to-date mediapakket met vanzelfsprekend professionele fotografie, droneopnames en stylingsadvies.

Naast dat we als NVM Makelaars integer zijn onderscheiden we ons door onze betrokkenheid, deskundigheid en accuraatheid.

Wat maakt AMB Makelaars anders. AMB Makelaars is de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met 3 kantoren verspreid over een regionaal gebied. Zo volgde na ’s-Hertogenbosch, Vught en Heusden/Drunen. Hierdoor kent AMB makelaars de regio als geen ander.

Naast de regionale bekendheid hebben we als lid Qualis tevens een heel sterk landelijk netwerk in het hoge segment. Er is geen één makelaar in de regio die dat zo doet.

Benieuwd naar onze aanpak, maak vrijblijvend een afspraak.

Contact

Wij nemen graag contact met u op.

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Opmerkingen:

© 2015-2019 AMB Exclusief. - AMB Exclusief is onderdeel van AMB Makelaars BV

Exclusieve makelaardij | Qualis makelaar | Qualis makelaars | Exclusief makelaar | Exclusieve makelaar