Details

Diepenbrockstraat 10, Drunen
Verkocht € 749.000,- k.k.
Details
 • Adres, Diepenbrockstraat 10

  Postcode, 5151 KE

 • Plaats, Drunen

  land, NL

Eigenschappen
 • Soort, villa

 • Bouwjaar, 1973

 • Inhoud, 980 m3

 • Woonoppervlakte, 294 m2

 • Perceel oppervlakte, 1.439 m2

 • Aantal kamers, 8

 • Slaapkamers, 7

Riant wonen in een grote vrijstaande woning op één van de meest geliefde woonlocaties in Drunen?
Bekijk dan eens deze bungalow aan de Diepenbrockstraat op een perceel van maar liefst 1.439 m². Aan de achterzijde ervaart u de natuur en volledige privacy.

Deze woning is voor diverse doelgroepen geschikt:
- Wilt u groen en groots wonen met uw gezin? Dan biedt deze woning maar liefst vijf slaapkamers, een speelkamer, een ruime woonkamer en zelfs de mogelijkheid tot een tweede badkamer.
- Zoekt u een gelijkvloerse woning om nog 20 jaar van ruimte, groen en uw kleinkinderen te genieten? Deze woning biedt u een zeer ruime slaapkamer, diverse (klein)kinderkamers en voldoende hobbyruimten om te ontspannen.
- Bent u op zoek naar een woning waar u heerlijk kunt wonen, maar waar u ook de zorg van uw ouders op u kunt nemen? Deze woning is hier perfect voor. Door het verbouwen van een aantal kamers tot woon- en badkamer met een eigen ingang kunt u hier beide zelfstandig wonen, maar met de gewenste hulp op korte afstand.
- Wilt u als zelfstandige aan de slag aan huis? Dan moet u deze woning absoluut bezocht hebben. Met voldoende ruimtes waar u uw klanten kunt ontvangen kunt u zelfs meerdere werkplekken creëeren. Weet u wat nog het prettigste is aan deze woning met praktijk/kantoorruimte? Uw klanten hoeven niet door uw woonkamer en privévertrekken.

Hoe u de woning ook zult gebruiken. De ruimte, het licht en de groene woonomgeving zullen altijd centraal staan bij deze gigantische bungalow.

Indeling:
U komt de woning binnen in een ruime entree van 2,30 meter breed. Vanuit de lange hal heeft u toegang tot de ruime en licht woonkamer middels dubbele deuren, de garderobe en het toilet, de keuken, twee slaapkamers (14,5 m² en 7 m²), een bergkast, de badkamer en een hobbykamer.

De woonkamer is zeer breed en kijkt u vanuit alle plaatsen de ruime tuin in.

Vanuit de woonkamer heeft u prachtig zicht op de rijke flora en fauna die de tuin rijk is.
De woonkamer beschikt over een houtkachel voor in de kille winterdagen. Voor in de broeierige zomerdagen treft u maar liefst drie schuifpuien aan waardoor u heerlijk in de tuin kunt vertoeven. De woonkamer is ruim genoeg voor zowel het plaatsen van een grote eet- en zithoek. De kamer is bijna 60 m² groot en praktisch ingedeeld.

Vanuit de kamer kunt u eveneens de keuken bereiken. De keuken is geplaatst in een L-opstelling en biedt toegang tot een extra portaal. Vanuit dit portaal bereikt u de bijkeuken aan de achterzijde van de woning en de TV-kamer aan de voorzijde. De bijkeuken beschikt over een extra spoelbak en de witgoedopstelling.

Vanuit de hobbykamer welke beschikt over een eigen wastafelmeubel bereikt u de bergzolder en het portaal van waaruit u de twee achterste slaapkamers (20 m² en 17,6 m²) bereikt. Beide slaapkamers zijn voorzien van veel daglicht, ruimte voor een tweepersoonsbed en een ruime inloopkast.

De ouderslaapkamer is te bereiken middels de badkamer en sauna ruimte welke eveneens te bereiken is vanuit de hal en de woonkamer. De badkamer is voorzien van een extra toilet, wastafelmeubel en hoekbad.

De ouderslaapkamer is voorzien van een extra ruime inloopkast (8,7 m²) veel raampartijen met uitzicht op de groene tuin, een loopdeur naar de tuin en ingebouwde plafondspots. De ouderslaapkamer (20,2 m² biedt ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed, nachtkastjes, een TV-meubel en een zitje.

Kortom: Deze woning heeft een gigantisch woonoppervlak van maar liefst 294 m², circa 1.000 m³ inhoud en maar liefst 7 slaap-/hobby- of werkkamers.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande bungalow op een perceel van 1.439 m²;
- Op een zeer geliefde plek in Drunen;
- Aan de achterzijde vrij gelegen met tuin op het zuiden;
- Kantoor/atelier aan huis mogelijk;
- Zeer lichte woning met veel raampartijen gericht op de tuin;
- Sfeervolle woonkamer het houtkachel;
- Oprit voor meerdere auto's;
- Voldoende bergruimte in de woning;
- Extra vliering voor het opbergen van spullen;
- In zowel de voor- als achtertuin is een beregeningssysteem geplaatst.

Voor de volledige presentatie nodigen we u uit de brochure te downloaden. Voor een uitgebreide toelichting staan onze makelaars u graag te woord.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Brochure

© 2015-2019 AMB Exclusief. - AMB Exclusief is onderdeel van AMB Makelaars BV

Exclusieve makelaardij | Qualis makelaar | Qualis makelaars | Exclusief makelaar | Exclusieve makelaar