• info@amb-makelaars.nl

  |

Details

Lekkerbeetjenlaan 37, Vught
TE KOOP € 1.595.000,- k.k.
Details
 • Adres, Lekkerbeetjenlaan 37

  Postcode, 5263 GA

 • Plaats, Vught

  land, NL

 • Gebied. Noord-Brabant

Eigenschappen
 • Soort, woonboerderij

 • Bouwjaar, 2001

 • Inhoud, 1.745 m3

 • Woonoppervlakte, 409 m2

 • Perceel oppervlakte, 910 m2

 • Aantal kamers, 17

 • Slaapkamers, 7

 • Badkamers, 1

Een uitermate sfeervol en in uitstekende staat verkerende woonboerderij, inhoud circa 1.745 m³, met een prachtig tuin met een ecologische zwemvijver. De woonboerderij is rustig gelegen, tegenover de Vughtse Heide op de hoek van de Lekkerbeetjenlaan en de Bréautélaan te midden van het Villapark van Vught.

De woonboerderij is onder vele Vughtenaren bekend als “De boerderij van Genuchten”, een plek waar zij eieren en bloemen kochten. De woonboerderij is in 2001 op de voorgevel na volledig afgebroken en met behoud van dezelfde bakstenen volledig nieuw gebouwd. De landelijke sfeer van de woonboerderij is hierdoor behouden echter met het comfort en de luxe van deze tijd. De boerderij is volledig geïsoleerd, heeft dubbele beglazing, vloerverwarming, een centraal stofzuigersysteem en een mechanische afzuigsystemen en er is gebruikt gemaakt van luxe materialen.

De woonboerderij met een prachtige onder architectuur aangelegde tuin kenmerkt zich door luxe, hoge plafonds en veel lichtinval en is verrassend groot. De boerderij staat pal op de kadastrale grens en derhalve is het kavel maximaal benut door de privé gelegen tuin met een vrijstaande dubbele garage, een saunaverblijf en de ecologische zwemvijver.

De woonboerderij heeft een ruim entree, een riante living met aansluitend twee study’s, een ouderslaapkamer met uitzicht over de zwemvijver en een badkamer en-suite met een tweede slaapkamer/ kleedkamer. Op de begane grond bevinden zich tevens een woonkeuken (met natuurstenen werkblad, een spoelbak met mengkraan en quooker, een Boretti 6-pits gasfornuis met oven, een afzuigkap, een Bosch afwasmachine en diverse kasten) , een kinderkamer/tvkamer, een bijkeuken/berging en een tweede berging c.q. wijnkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers, een badkamer (met een vrijstaand bad, een wastafel, een hangcloset, een inloopdouche met thermostatische kraan en een afzuigsysteem) een berging en een aparte ruimte met keukenblok en vast bureaublad (deze ruimte is oorspronkelijk bedoeld als badkamer en kan indien gewenst, weer in die staat worden teruggebracht). Een gedeelte van deze verdieping leent zich ook uitstekend voor kantoor/werkruimte aan huis wat nu dan ook als zodanig wordt gebruikt.

De woning telt in totaal 2 badkamers, de mogelijkheid bestaat tot het creëren van 4 badkamers in de woning

Over de hele lengte van de boerderij bevinden zich twee riante zolders.

De woonboerderij is op korte afstand gelegen van alle uitvalswegen en op korte fietsafstand van het centrum van Vught en Den Bosch evenals de natuurgebieden “De IJzeren Man” en Het Bossche Broek. Er zijn diverse lagere, middelbare scholen en sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, manege, etc) op fietsafstand gelegen. Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand naar ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught is een forenzendorp en ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Lekkerbeetjenlaan 37, in perfecte staat, een ideaal huis voor een gezin met kinderen, maar ook voor mensen die graag mooi en sfeervol willen wonen of voor mensen die graag een bedrijf/kantoor aan huis willen hebben.

Beschrijving woonboerderij

Begane grond

Entree/hal : Oppervlakte: circa 25 m²
Een riante entree voorzien van dubbele houten deuren, een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, een garderobe, een toilet en met toegang tot een living, een kinderkamer, een woonkeuken een bijkeuken c.q. berging, een kelderkast en een gesloten houten trap met bordes naar de eerste verdieping.

Toilet: Oppervlakte : circa 2 m²
Voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, gedeeltelijk betegelde wanden, een closet en een wastafel.

Woonkeuken: Oppervlakte: circa 23 m²
Zeer sfeervolle keuken met een tegelvloer met vloerverwarming, ramen rondom met veel lichtinval, een natuurstenen werkblad, een spoelbak met mengkraan en quooker, een Boretti 6-pits gasfornuis met oven, een afzuigkap, een Bosch afwasmachine en diverse kasten.

Kinderkamer: Oppervlakte: circa 24 m²
Deze multifunctionele ruimte, nu in gebruik als televisie/kinderkamer, is voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, drie ramen en met toegang tot een gekoelde berging cq wijnkast .

Berging: Oppervlakte: circa 7 m²
Een berging, nu in gebruik als wijnkast, voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer en een airconditioning.

Berging/bijkeuken: Oppervlakte: circa 6 m²
Een bijkeuken voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, diverse kasten en met toegang naar de tuin.

Living: Oppervlakte: circa 77 m²
Uitermate sfeervolle en riante ruimte met raampartijen en dubbele openslaande deuren naar de tuin, een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, een authentieke schouw met open haard en met toegang tot twee study’s en achterliggende slaapvertrekken.

Study (1 en 2): Oppervlakte: circa 6 m² (per stuk)
Voorzien van een raam, een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming en met toegang tot achterliggende slaapvertrekken.

Slaapkamer (1): Oppervlakte: circa 21 m²
Ruime ouderkamer met openslaande deuren naar de tuin en een prachtig uitzicht over de achtertuin en de ecologische zwemvijver. Voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, een raam en met toegang tot de badkamer en-suite.

Badkamer (1): Oppervlakte: circa 10 m²
Een luxe badkamer en-suite voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, deels betegelde wanden, een vrijstaand bad, een wastafel, een hangcloset, een inloopdouche met thermostatische kraan en een afzuigsysteem.

Slaapkamer (2): Oppervlakte: circa 21 m²
Ruime slaapkamer voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, twee ramen en met toegang tot de badkamer en-suite.

Eerste Verdieping

Overloop/gangen: Een ruime overloop voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming met toegang tot de waskamer, vijf slaapkamers, een badkamer en pantry.

Waskamer: Oppervlakte: circa 8 m²
Praktische ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger, een raam en een infrarood vierpersoons sauna.

Slaapkamer: Oppervlakte: circa 24 m²
Een lichte grote slaapkamer voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, twee ramen en een dakraam.

Pantry: Oppervlakte: circa 8 m²
Deze is voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, een aanrechtblok met spoelbak en kastjes, een toilet en een dakraam. In deze ruimte zijn voorzieningen aanwezig voor het creëren van een badkamer.

Slaapkamer: Oppervlakte: circa 12 m²
Slaapkamer voorzien van een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, een dakraam en twee ramen.

Berging/CV-ruimte: Oppervlakte: circa 3 m²
Voorzien van een Nefit Ecoliner CV (2007), een boiler, een natuurstenen vloer en bergruimte.

Slaapkamer: Oppervlakte: circa 19 m²
Slaapkamer voorzien van twee dakramen, een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming, een wasbak met meubel.

Slaapkamer: Oppervlakte: circa 19 m²
Een grote slaapkamer voorzien van een raam, een dakraam, een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming en een wasbak met meubel.

Slaapkamer: Oppervlakte: circa 20 m²
Een grote slaapkamer voorzien van een raam, een dakraam, een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming.

Badkamer (2): Oppervlakte: circa 4 m²
Voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, geheel betegelde wanden, een douche met thermostatische kraan, een hangcloset en een wastafel.

Bergzolder: Oppervlakte : circa 20 m²
Een grote bergzolder verdeeld over twee gedeelten en te bereiken via twee vlizotrappen.

Overige

Garage: Oppervlakte : circa 34 m²
Een riante dubbele garage geschikt voor twee auto’s is voorzien van twee x twee openslaande houten deuren, een vliering, een betonvloer en elektra met toegang naar de veranda.

Veranda: Oppervlakte : circa 24 m²
De Veranda met uitzicht over de tuin met zwemvijver is voorzien van heaters en elektra.

Sauna: Oppervlakte : circa 13 m²
De ruimte is verdeeld over een zespersoons sauna, een badkamer, die voorzien is van een tegelvloer, een
toilet, een douche met thermostatische mengkraan en een wastafel

Tuin:
Een onder architectuur aangelegde, geheel afgesloten, privé gelegen tuin met een ecologische zwemvijver,
diverse borders, grasveld, bomen, zonneterrassen en een afsluitbare stalen poort.

Elektra:
Moderne elektriciteitsvoorzieningen, voorzien van aardlekschakelaars en voldoende groepen.

Verwarming : Nefit Ecoline HR (2007) en vloerverwarming.
Warmwater : Nefit Ecoline HR (2007).
Voorzieningen : Centraal stofzuigsysteem, mechanische afzuigsysteem en alarminstallatie.

Brochure
locatie

© 2015-2018 AMB Exclusief. - AMB Exclusief is onderdeel van AMB Makelaars BV